Artemiya

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 84
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


جاوا اسكریپت

تعبیر خواب آنلاین


GOD mode در ویندوز 7

با تغییر نام یک فولدر جدید در ویندوز سون (7) و افزودن یک پسوند خاص به انتهای متن آن می توانید درست در همان نقطه هر کاری که می خواهید با سیستم بکنید.از تغییر شکل موس گرفته تا ایجاد پارتیشن جدید در هارد درایو.
این ترفند همچنین در وینددوز ویستا هم در نگارش 32 بیتی کار می کند و در برخی نگارش های 64 بیتی آن ایجاد مشکل می کند.برای ورود به حالت فوق مدیر در ویندوز 7 یک فولدر جدید در هر کجای سیستم خواستید بسازید و نام آن را به مقدار زیر تغییر دهید :
 

 

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C**
 

اینکه این پسوند چطور کار می کند مشخص نیست . گفته می شود که این اسم پیچیده ، شناسه گروه فوق مدیر باشد.به هر حال ترفند جالبی است که در سایت CNET آمده است که در صورتی که این فولدر را در سیستم جستجو کنید تمام فایلهای تنظیمات ویندوز چنین پسوندی دارند. گویا این پسوند ها همانند کلید در پشتی (Backdoor) برای مایکروسافت عمل می کنند و به کمک این فولدرها می تواند کنترل سیستم ها را در بدترین شرایط نیز به دست بگیرد.

نويسنده: Amir تاريخ: شنبه 21 آبان 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

نحوه بازیابی رمز عبور Administrator در ویندوز Vista و Seven

دوستان یه مطلب دیگه هم براتون  نوشتم در مورد نحوه بازیابی رمز عبور Administrator در ویندوز Vista و Seven ( مطمئنم که خوشتون میاد ) برای خوندنش حتما به ادامه مطلب برید خوبهدوستون دارم نظر یادتون نره ها!!!!!!!!!!!!!!!!!


ادامه مطلب
نويسنده: Amir تاريخ: پنج شنبه 5 خرداد 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

انتقال سريع و آسان فايل ها و تنظيمات ويندوز Xp به ويندوز 7

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. ( من که خوبه خوبم )امروز براتون مطلب جالبی گذاشتم برای خوندن اون به ادامه مطلب برید و نظر بدید . یادتون نره ها !!!!!!!!!!!!


ادامه مطلب
نويسنده: Amir تاريخ: پنج شنبه 5 خرداد 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

هفت گام برای امن کردن ویندوز ۷

اگر از ویندوز ۷ استفاده می‌کنید، باید به‌طور استراتژیک راهکارهای محافظت از داده و کاربران را برای تمامی سیستم‌های ویندوز مرور کنید؛ راهکارهای بسیاری وجود دارد که هر سازمانی، اعم از کوچک یا بزرگ، باید از آن‌ها پیروی کند تا سیستم‌های ویندوز خود را از حملات ویروس‌ها، ابزارهای جاسوسی و سایر انواع بدافزار محافظت کنید.
یک گام واضح ولی مهم، استفاده از آنتی‌ویروس برای جلوگیری، تشخیص و حذف تمامی انواع بدافزارهایی است که قادرند به سیستم داده‌های شما آسیب وارد کنند.
یکی از معمول‌ترین روش‌های تشخیص ویروس طبق گزارشی که از سوی مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌یی(ماهر) منتشر شده، جست‌وجو درباره الگوهای شناخته شده، یا امضای ویروس‌ها در میان کدهای اجرایی است. البته با افزایش تعداد و پیچیدگی حملات بدافزاری ناشناخته، امکان زیادی وجود دارد که یک کاربر توسط بدافزاری آلوده گردد که هنوز شناخته نشده و امضای آن وجود ندارد.
برای مقابله با چنین حملاتی که به حملات «zero –day» معروفند، باید از آنتی ویروسی استفاده کرد که روش‌های محافظتی پیشیگرانه را به کار می‌برد و ویروس‌های جدید را با مطالعه رفتار آن‌ها شناسایی کرده و از اجرای آن‌ها جلوگیری می‌کند.
برای اینکه آنتی‌ویروس بتواند به درستی کار خود را انجام دهد، باید همیشه به روز شود. از آنجا که ویروس‌های جدید می‌توانند منتشر گردند، بسیار مهم است که از یک ساختار خودکار برای دریافت به‌روزرسانی آنتی‌ویروس استفاده کنید.
یک روش ساده دیگر برای جلوگیری از تهدیدات آن است که همیشه در مورد آن‌ها اطلاع داشته باشید. می‌توانید در لیست ای‌میل تولید کننده آنتی‌ویروس خود ثبت نام کنید و وبلاگ‌های مرتبط با امنیت را برای به دست آوردن اطلاعات به روز در مورد تهدیدات ویروس‌ها، اطلاعات فنی و محصولات جدید مطالعه کنید.
*توصیه:
ابزار جلوگیری کننده ازاجرای داده‌ها (DEP)، از اجرای کدهای اجرایی در قسمت‌هایی از حافظه که برای ذخیره داده در نظر گرفته شده‌اند، جلوگیری می‌کند. توصیه می‌شود که در قسمت تنظیمات BIOS، بخش مربوط به فعال‌سازی پشتیبانی DEP (NX enable) را علامت زده و نیز DEP را برای تمامی برنامه‌ها فعال کنید.
ابزار ASLR محلی از حافظه سیستم شما را که ویندوز کتابخانه‌های لازم سیستمی را در آنجا بارگذاری می‌کند، به طور تصادفی تعیین می‌کند. زمانی که از DEP استفاده می‌کنید، ASLR کار بدافزارها را برای استفاده از آسیب‌پذیری‌های امنیتی مرورگر، pluginها و برنامه‌ها سخت می‌کند.
* مرور امن وب
اینترنت به سرعت به ابزاری برای انجام بسیاری از کارهای تجاری تبدیل شده است. در نتیجه وب‌سایت‌های بی‌گناه به هدف نویسندگان بدافزارها تبدیل شده‌اند و هکرها با هدف سرقت اطلاعات محرمانه، انتشار کدهای خرابکار، یا حتی ساختن botnet برای انتشار بیشتر بدافزارها و هرزنامه‌ها، به کاربران این وب سایت‌ها ضربه می‌زنند.
هزاران سیستم هر روز به خاطر مشاهده وب‌سایت‌های معتبری که هدف حملات تزریق SQL قرار گرفته و یا کدهای خرابکار در آن‌ها جا گرفته‌اند، آلوده می‌شوند. چند راه ساده برای رهایی از این وضعیت وجود دارد.
*اصلاحیه‌ها را نصب کنید
هکرها بیش از گذشته بر حفره‌های امنیتی pluginهای شرکت‌هایی به جز مایکروسافت و هر محتوایی که از اینترنت دریافت می‌شود، تمرکز کرده‌اند. مهاجمان هم‌چنان سیستم‌ عامل را هدف قرار می‌دهند، اما به شکل فزاینده‌ای به دنبال برنامه‌هایی هستند که مرورگر شما برای مشاهده محتوای چند رسانه‌یی، اسناد و سایر انواع فایل‌ها لود می‌کند.
به طور منظم وب سایت تولیدکنندگان نرم‌افزارهای مورد استفاده خود را چک کنید تا در صورت عرضه اصلاحیه، آن را دریافت کنید. بسیاری از تولیدکنندگان نرم‌افزارها، راهنمایی امنیتی نیز ارائه می‌دهند. برای مثال، مایکروسافت هشدارهایی در مورد حفره‌های امنیتی محصولات خود و نیز اصلاحیه‌های آن‌ها را به لیست ای‌میل خود ارسال می‌کند. در صورتی که تولید کنندگان نرم افزارهای مورد استفاده شما دارای چنین لیست ای‌میل‌هایی هستند، در آن ثبت نام کنید.
*ابزار جلوگیری از اتلاف داده‌ها (DLP) را تقویت کنید
امروزه یکی از جرائم معمول کامپیوتری، سرقت داده‌های شخصی است. بنابراین شما باید با استفاده از برخی راهکارها، از افشای تصادفی داده‌های خود جلوگیری کنید.
کنترل برنامه، شما را قادر می‌سازد که برنامه‌هایی را که کارمندان مجاز به استفاده از آن‌ها هستند مدیریت کنید. این کار باعث می‌شود که داده‌های حساس از طریق برنامه‌هایی مانند برنامه‌های به اشتراک گذاری P2P یا برنامه‌های پیغام فوری از سازمان شما خارج نشوند.
کنترل داده‌ها این اطمینان را ایجاد می‌کند که کاربران به طور تصادفی داده‌های حساس را به ابزارها و برنامه‌های خود منتقل نمی‌کنند. پیاده سازی یک راه حل جلوگیری از اتلاف داده‌ها می‌تواند هزینه بر و پیچیده باشد.
* مدیریت حق دسترسی کاربران
ویندوز ۷ راه‌های بیش‌تری برای اطمینان از داشتن یک محیط محاسباتی امن فراهم می‌کند. مایکروسافت با معرفی کنترل حساب کاربری (UAC)، کنترل بیش‌تری برای مدیران شبکه فراهم می‌آورد تا به سادگی کاربران را به کار با حساب‌های کاربری استاندارد وادار کنند.
زمانی که UAC فعال می‌شود، از تغییر سطح دسترسی سیستم توسط کاربران بدون موافقت مدیر جلوگیری می‌کند. این کار از بیساری از حملات بدافزاری که با استفاده از حقوق کاربران Admin کار می‌کنند، پیشگیری می‌کند. در ضمن پروسه مجوز دادن به رفتارهای امن را نیز برای مدیران ساده‌تر می‌کند.
* پیشگیری از روزنه‌های امنیتی
با استفاده بیش‌تر کارمندان از سیستم‌های قابل حمل، حصول اطمینان از اینکه سطح امنیتی مورد شما مانند استفاده از آنتی‌ویروس به روز و فعال کردن فایروال، در تمام این سیستم‌ها رعایت شده است کار سختی است.
محافظ دسترسی شبکه (NAP) در ویندوز ویستا معرفی شده و هم‌چنان یک جزء کلیدی در ویندوز ۷ است. NAP برای کمک به مدیران طراحی شده است تا سلامتی سیستم‌های شبکه را تضمین کنند، که در نهایت منجر به سلامت کل مجموعه شبکه می‌شود، این ابزار برای امن کردن یک شبکه در برابر کاربران خرابکار طراحی نشده است.
* آموزش به کاربران
یک سیاست امن باید شامل قوانین باشد که از موارد زیر جلوگیری کند:
دانلود فایل‌های اجرایی و اسناد مستقیما از اینترنت یا از طریق ای‌میل، اجرا یا باز کردن فایل‌های اجرایی، اسناد و صفحات گسترده ناخواسته، اجرای بازی‌های کامپیوتری یا استفاده از محافظ صفحه نمایشی که به همراه سیستم عامل وجود نداشته‌اند.
*توصیه:
یک سایت برای محاسبات امن تدوین کرده و آن را در میان کارمندان منتشر کنید. اطمینان حاصل کنید که آن‌ها این سیاست را مطالعه کرده و آن را درک کرده‌اند و می‌دانند که در زمان وقوع مشکل، با چه کسی تماس بگیرند. در صورت امکان بهترین کار این است که دسترسی به فایل‌های خرابکار را از طریق ای‌میل و یا وب دانلود می‌شوند، مسدود کرد.

نويسنده: Amir تاريخ: پنج شنبه 5 خرداد 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

تم‏های مخفی ویندوز 7

یکی از ویژگی‏های بارز ویندوز 7 ظاهر زیبا و جذاب آن است. این ویژگی به کمک تم یا قالب‏های موجود در آن شکل می‏گیرد. در ویندوز 7 به طور پیش فرض 6 تم قابل انتخاب است که با انتخاب هر تم، ظاهر صفحه دسکتاپ و صداهای موجود در ویندوز تغییر می‏کند. اما بایستی بدانید که در ویندوز 7، علاوه بر تم های موجود، 5 تم دیگر نیز به شکل مخفی وجود دارد! در این ترفند نحوه آشکار‏سازی و انتخاب این تم‏های مخفی را برای شما بازگو خواهیم کرد. این قالب‏های مخفی با محوریت کشورهای استرالیا، کانادا، بریتانیا، ایالات متحده و آفریقای جنوبی ساخته شده‏اند و شامل تصاویر پشت زمینه‏ای از این کشورها هستند.
بدین منظور:
ابتدا بایستی قابلیت مشاهده فایل‏های مخفی سیستم را فعال نمایید. در منوی Start عبارت Folder Options را وارد کرده و Enter بزنید. در پنجره Folder Options به تب View بروید و تیک گزینه Hide protected operating system files را بردارید و Yes را انتخاب کنید. سپس پنجره را OK کنید.
اکنون وارد Computer شوید.
حال به مسیر C:\Windows\Globalization\MCT مراجعه کنید.
در این مسیر 5 فولدر مشاهده می‏کنید. این 5 فولدر متعلق به 5 تم مخفی هستند و عبارات 2 حرفی که در نام آنها مشاهده می‏کنید مخفف کشورهایی هستند که در بالا نام بردیم.
به دلخواه وارد یکی از پوشه‏ها شوید. سپس به فولدر Theme مراجعه کنید و بر روی فایل موجود در آن دو بار کلیک کنید.
تم مورد نظر انتخاب شده و در حافظه ویندوز ذخیره شده است.
این کار را در هر 5 فولدر انجام دهید.
اکنون در صورتی که بر روی فضای خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید و Personalize را انتخاب کنید، در قسمت My Themes این 5 تم جدید را مشاهده میکنید. با کلیک بر روی هر کدام تم مورد نظر انتخاب می‏شود.

نويسنده: Amir تاريخ: پنج شنبه 5 خرداد 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

حرکت دادن نشانگر موس با کیبورد

دوستان این مطلب خوب رو که گذاشتم بخونید و بهش امتیاز بدین خیلی جالبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای خوندنش به ادمه ی مطلب برید .


ادامه مطلب
نويسنده: Amir تاريخ: پنج شنبه 5 خرداد 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

امنيت خانواده خود را در اينترنت حفظ كنيد

میلیون‌ها خانواده هر روزه از اینترنت برای یادگیری، تحقیق، خرید، انجام امور بانکی، به اشتراک‌گذاری تصاویر، بازی، دانلود فیلم و موسیقی، ارتباط با دوستان، ملاقات افراد جدید و ... استفاده می‌کنند که برای حفظ امنیت در این محیط دانستن اصول اولیه محافظت ضروری است.
با ورود اعضای خانواده به دنیای آنلاین، صرفنظر از سن آنها باید آموزش‌هایی در مورد امنیت فضای سایبر به آنها داده شود چرا که آمارها نشان می‌دهد هکرها هر 39 ثانیه از طریق اینترنت به کامپیوترهای افراد حمله می‌کنند‌. همچنین بیش از دویست هزار ویروس کامپیوتری تاکنون شناخته شده که این تعداد هر روز در حال افزایش است و یک سوم سایت‌های اینترنتی نیز در تسخیر مسائل غیراخلاقی است.
طبق بررسی‌های صورت گرفته جرائم اینترنتی از سال 2007 تا 2008 نیز حدود 33 درصد افزایش داشته‌اند و در سال 2008 حدود 9.9 میلیون آمریکایی قربانی سرقت یا جعل هویت قرار گرفته‌اند.
اما در کشور ما با توجه به جدید بودن بحث استفاده از ابزار الکترونیکی برای امور روزمره و عدم شناخت کافی از جرائم رایانه‌ای، اهمیت دانستن اصول اولیه محافظت در فضای سایبر امری است که به شدت احساس می شود.
گفته شده است که به دلیل نبود آموزش‌های مدون به کاربران رایانه ای حدود 50 تا 60 درصد سیستم ها در ایران در خطر جاسوسی الکترونیک هستند.
ضرورت حفظ امنیت اعضای خانواده در اینترنت
شرکت‌هایی که در زمینه تولید ابزارهای فیلترینگ برای کنترل دسترسی کودکان به اینترنت فعالیت می‌کند، در گزارش‌های خود اعلام کرده‌اند که بیش از یک ‌سوم اینترنت را سایت‌های غیراخلاقی تشکیل می‌دهند که می‌توانند آسیب‌های فراوانی به کودکان و حتی بزرگسالان وارد کنند.
مزایا و معایب اینترنت برای کودکان
بر اساس نتایج حاصل از این مطالعات مشخص شده که از کل اینترنت بیش از 37 درصد سایت‌ها با موضوعات غیراخلاقی فعالیت می‌کنند. تعداد سایت‌های اینترنتی ارائه دهنده خدمات بازی‌های آنلاین طی یک سال گذشته 212 درصد افزایش یافته و سایت‌های حاوی بخش‌های خشونت‌آمیز 10 درصد بیشتر شده که این امر هشداری برای استفاده بدون کنترل کودکان از اینترنت است.
بر این اساس و با وجودی که آگاهی کودکان و نوجوانان برای دسترسی آسان به این سایت‌ها روز به روز افزایش می‌یابد، لزوم دقت و کنترل خانواده‌ها برای کاهش ورود به این سایت‌های اینترنتی توسط کودکان ضروری خواهد بود.
توصیه‌هایی برای جلوگیری از تهدیدات سایبری
از آنجایی که دانستن اصول اولیه محافظت در فضای سایبر امری ضروری به نظر می‌رسد رعایت نکاتی در اینباره به تمامی خانواده‌ها توصیه می‌شود:
1. به محل قرار دادن کامپیوتر در خانه دقت کنیم
در خانه‌ای که کودکان و نوجوانان در آن زندگی می‌کنند، محل قرار گرفتن کامپیوتر خانواده بسیار مهم است. بنابراین بهتر است که کامپیوتر خانوادگی در محلی از خانه قرارگیرد که محل رفت و آمد زیاد اعضای خانواده باشد و تعداد ساعاتی که بچه‌ها با این کامپیوتر کار می‌کنند نیز محدود باشد. بهتر است والدین اطمینان حاصل کنند که سیستمشان دارای نرم‌افزار امنیتی حاوی ابزارهای کنترلی والدین باشد.
2. کارکردن تیمی برای مشخص کردن محدودیت‌ها
خانواده‌ها باید دقیقا در مورد اینکه چه چیزهایی مناسب یا نامناسب است تصمیم‌گیری کرده و در این کار فرزندان خود را مشارکت دهند. برای این کار باید مواردی چون انواع وب سایت‌های مناسب، اتاق های چت و روم هایی که برای مشارکت مناسب هستند توجه کنند.
همچنین از اتاق‌های چت نظارت شده استفاده شود و این اطمینان حاصل شود که به غیر از این موارد فرزندان از دیگر اتاق‌های چت استفاده نکنند چرا که این اتاق‌های چت می‌توانند حاوی موضوعات نامناسبی برای افراد جوان باشند. خانواده‌ها همچنین باید انواع چیزهایی که فرزندان می‌توانند به صورت آنلاین در مورد آن بحث کنند را مشخص کنند.
3. در خانه در مورد قوانین کامپیوتر خانگی توافق شود
برای توافق بر سر استفاده از کامپیوتر خانگی بهتر است که برخی قوانین در این رابطه وضع شود. هرگز کلمه عبور خود را فاش نکنید. هرگز شماره تلفن یا آدرس خود را افشا نکنید. هرگز اطلاعاتی را که هویت شما را آشکار می کند ارسال نکنید و هرگز تصاویر نامناسب یا تصاویری که هویت شما را افشا می کند ارسال نکنید.
همچنین براساس این قوانین هیچ گونه اطلاعاتی را با غریبه هایی که به صورت آنلاین ملاقات می‌کنید به اشتراک نگذارید. هرگز با غریبه‌هایی که به صورت آنلاین آشنا شده اید، قرار ملاقات نگذارید و هرگز ضمایم ایمیل‌های ارسال شده از طرف غریبه‌ها را باز نکنید. بهتر است این قوانین به اطلاع همه اعضای خانواده رسانده شود.
4. نصب نرم افزارهای امنیتی روی سیستم
خانواده‌ها باید اطمینان حاصل کنند که نرم افزار امنیتی مستحکمی دارند که سیستمشان را در برابر ویروس‌ها، هکرها و جاسوس افزارها محافظت می‌کند. این نرم افزار امنیتی همچنین باید محتوا، تصاویر و وب سایت‌های خطرناک را فیلتر کند. این نرم افزار باید مرتب به روزرسانی شود چرا که هر روزه تهدیدات جدیدی متولد می‌شوند که به روزرسانی خودکار نرم افزارهای امنیتی بسیار می‌تواند در این زمینه موثر واقع شود.
5. از ابزارهای کنترلی و نظارتی والدین استفاده شود
تمامی نرم افزارهای امنیتی مهم و پرکاربرد، ابزارهای نظارتی و کنترلی ویژه والدین ارائه می‌دهند. برای یاد گرفتن نحوه کار با این ابزارها باید زمان گذاشت و از گزینه‌هایی که موضوعات و محتوای نامناسب را فیلتر و مسدود می‌کنند استفاده کرد.
برخی تولید کنندگان نرم افزارهای امنیتی علاوه بر قرار دادن ویژگی های نظارتی در این نرم افزارها، نرم افزار خاصی نیز ویژه نظارت والدین بر فعالیت‌های آنلاین فرزندان خود عرضه کرده اند. برای مثال شورای عالی اطلاع رسانی نیز نرم افزار فیلترینگ خانگی را عرضه کرده که به صورت رایگان از طریق پرتال این شورا قابل دسترسی است.
این نرم افزارها فرزندان خانواده را از دسترسی به محتوای نامناسب، خطرات شبکه‌های اجتماعی، افراد غریبه و سایر تهدیدات آنلاین بر حذر می‌دارند. البته این ابزارها دارای محدودیت‌های خاص خود نیز هستند و بهتر است والدین خود، شخصا به نظارت بر کار فرزندانشان در اینترنت بپردازند.
6. افراد آنلاین، غریبه هستند
هر کسی که آنلاین می‌شود باید این نکته را به خاطر بسپارد که صرفنظر از اینکه دوستان آنلاین را چند دفعه به صورت آنلاین ملاقات کرده و صرف نظر از اینکه چه مدت با این افراد چت کرده و صرف نظر از اینکه چقدر آنها را می‌شناسد، افرادی که به صورت آنلاین ملاقات کرده افرادی غریبه هستند و دروغ گفتن در مورد هویت شخصی برای فرد آنلاین کاری بسیار ساده است. همچنین کودکان و نوجوانان باید بدانند که فردی که وانمود می کند هم سن آنهاست، می تواند 40 ساله باشد.
با وجودی که وب سایت‌های شبکه‌های اجتماعی می تواند راه ایده آلی برای ملاقات افراد جدید به صورت آنلاین باشد به خانواده‌ها توصیه می‌شود وارد این سایت‌ها شده و پروفایل فرزندان خود را چک کنند تا اطمینان حاصل کنند که مکالمات نامناسبی رخ نداده باشد و تصاویر غیرقابل قبولی ارسال نشده باشد.
والدین باید مکالمات آنلاین فرزندان خود را بررسی کنند تا مطمئن شوند در معرض خطر افراد خطرناک قرار ندارند.
7. انتخاب کلمات عبور قوی
برای ایجاد کلمات عبور قوی که به راحتی کشف نشوند، باید کلمه عبور شما حداقل 8 کاراکتر داشته باشد و ترکیبی از حروف، ارقام و نشانه‌ها باشد. کلمات عبور باید در فواصل زمانی معین تغییر کنند تا احتمال سوء استفاده از یک کلمه عبور در طول زمان کاهش یابد. همچنین رعایت این نکته نیز الزامی است که کلمه عبور خود را با دیگران به اشتراک نگذارید.
8. چک کردن نرم افزار امنیتی سیستم
کاربران باید نرم افزار امنیتی خود را باز کرده و اطمینان حاصل کنند که سه ویژگی آنتی ویروس، ابزار ضدجاسوسی و فایروال را دارا است. این هسته‌های محافظتی باید با ابزار ضد هرزنامه و نرم افزار جستجوی امن نیز تقویت شوند.
ایده بسیار خوبی است که خانواده ها یک مجموعه امنیتی برروی کامپیوتر خانوادگی خود داشته باشند که شامل ابزارهای کنترلی والدین و ابزارهای جلوگیری از سرقت هویت نیز باشد.
9. با کودکان خود صحبت کنیم
والدین باید مراقب باشند که فرزندانشان با افراد هم سن و سال خود در اینترنت ارتباط برقرار نکنند. به همین علت به والدین توصیه می شود که برای فرزندان کوچک خود در مورد کامپیوتر، اینترنت و اهمیت حفظ امنیت در اینترنت توضیح داده و نحوه نفوذ هکرها به کامپیوتر آنها و از کار انداختن سیستم را برای آنها شرح دهند.
والدین باید برای فرزندان در مورد اهمیت عدم افشای اطلاعات شخصی در اینترنت کاملا توضیح دهند و بگویند که نباید در مورد محل زندگی یا مدرسه خود برای دیگران توضیح دهند.
از کودکانمان بخواهیم که فرمهای آنلاین را بدون حضور ما پر نکنند و برای جستجو، موتورهای جستجوی ویژه کودکان مانند Yahoo! Kids را به آنها معرفی کنیم. برای فرزندان بزرگتر نیز در مورد ویروس‌ها، جاسوس افزارها و هکرها و نحوه کار آنها شرح داده و به آنها بگوییم که سرقت هویت چگونه اتفاق می‌افتد. برای آنها توضیح دهیم که هر اتفاقی بر روی کامپیوتر می‌افتد توسط شما قابل بررسی و ردیابی است. به آنها اطمینان دهیم که در صورت وقوع هر اتفاقی به آنها کمک خواهیم کرد و نحوه مسدود کردن کاربران مزاحم را به آنها یاد دهیم.
10. آگاهی‌مان را افزایش دهیم
هر چه بیشتر بدانیم از امنیت بیشتری برخوردار خواهیم بود. برای این منظور به اخبار امنیتی و به روز رسانی‌های امنیتی توجه کرده و مقالات ساده امنیتی را مطالعه کنیم.

نويسنده: Amir تاريخ: پنج شنبه 5 خرداد 1390برچسب:, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

درباره وبلاگ

سلام دوستام امیدوارم حالتون خوب باشه . از این که به وبلاگه من اومدید ازتون ممنونم . امیدورام که لحظات خوبی رو در این وبلاگ سپری کنید . یه دنیا از همتون ممنون . نظر یادتون نره ها !!!!!!

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to artemiya.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com